Visa fler äldre nyheter >

Idag signerade målvakten Martin Sundström ett kontrakt över två år med VSK Fotboll. - Jag är här för att ta förstaplatsen säger Martin till vskfotboll.nu. Kampen mellan Erik Biselius och Martin Sundström kan bli mycket jämn och tuff då Martin utsågs till den bästa målvakten i hela division 2 under 2008!

Med bara en målvakt kontrakterad så kunde äntligen VSK göra klart med en ersättare till David Wikström. VSK:s nyförvärv, Martin Sundström kommer närmast från Brynäs IF som åkte ur division 2 den gångna säsongen. Martin var utlånad till Brynäs IF från allsvenska Gefle IF.

Hur känns det att allt är klart?
- Det känns skönt att kontraktet är påskrivet! Det ska bli kul att komma igång och börja träna.

Du vann pris för bästa målvakt i division 2 under 2008, hur känns det
- Det är blandade känslor. Vi åkte ur serien med Brynäs vilket inte var kul, att däremot vinna priset är ju ändå roligt.

Hur ser du på dina chanser att ta förstatröjan?
- Det är alltid inspirerande med konkurrens, det gör att man måste ge 100% hela tiden. Men jag har skrivit på för att ta förstatröjan. Mitt mål är att spela samtliga matcher med VSK Fotboll.

Vad ska du göra vid sidan om?
- Jag kommer tillsammans med VSK att söka jobb.

Vi hälsar dig varmt välkommen till VSK Fotboll och lycka till!
- Tack!

I och med Martins påskrift är målvaktsfrågan löst för VSK.

- Vi är mycket nöjda över att ha signerat Martin. Han imponerade väldigt mycket förra året och vi ser framemot en kamp mellan Erik och Martin om att ta platsen i mål, säger VSK Fotbolls ordförande Anders Carlsson.

Fakta Martin Sundström
Född 860630
Längd 188 cm
Vikt 83 kg
Klubbar: Hedesunda, Gefle, Sandviken, Brynäs
Aktuell: Årets målvakt div2 2008, Klar för VSK Fotboll