Videhult och Thelin i form när U17 och U19 vann helgens matcher

Både U17 och U19 vann sina bortamatcher med 3-2 i helgen. Här nedan ser ni kommentarer från tränarna Martin Falk och Fredrik Ramström.

U17
Enskede IK – VSK Fotboll U17 2-3 (2-2)
17’ 0-1  – Sier Sultan (William Videhult)
28’ 0-2 – Viktor Steen (William Videhult)
36’ 1-2
40’ 2-2
86’ 2-3 – William Videhult (Sier Sultan)

Kommentar från tränare Martin Falk:

En stark prestation sett över 90 minuter, vi lyckades etablera spel på motståndarnas planhalva i stort sett hela matchen. Den senaste veckan har vi jobbat mycket med att komma till avslut och göra mål, här såg vi en klar förbättring jämfört med de två första matcherna i serien. Vi hittade fler centrala genombrott och straffade Enskede på ett mycket bättre sätt än tidigare. Efter den senaste prestationen mot IK Frej Täby var det skönt att snabbt studsa tillbaka och vinna på det sättet vi gjorde. Nu blir det en ledig helg innan vi ska försöka ta oss innanför Gotlands murar för ta oss an FC Gute.

U19
Degerfors IF – VSK Fotboll U19 2-3 (2-1)
30’ 0-1 – Alvin Lööf (Frisparksmål)
43’ 1-1
44’ 2-1
75’ 2-2 – Jonathan Thelin (Joel Sandberg)
85’ 2-3 – Jonathan Thelin (Erik Zakariasson)