U19: Vinst mot Huddinge

VSK U19 tog sin åttonde raka seger i Div 1 Svealand när Huddinge IF besegrades med 4-0 (1-0) på Solid Park Arena på lördagen. Rasmus Lindemann gör 1-0 i den 38:e minuten. Lucas Pennanen slår ett inlägg ifrån höger som Rasmus tar ner på bröstet i straffområdet. Hårt trängd av två backar får han ändå en tå på bollen som går mellan målvaktens ben och in i mål. 2-0 gör Lucas på straff i den 48:e, när Adam Gyllsten sparkats ned i straffområdet. Det 16:e målet för Lucas i serien. Lucas spelar fram Rasmus igen till 3-0 (58) och målet innebär det 13:e för säsongen för Rasmus. En premiärskytt i serien får vi när Adrian Renmark stänger matchen med sitt 4-0 mål i den 75:e minuten. Han bredsidar enkelt in en stolpretur efter skott av Rasmus.

Vi har en omgång kvar i serien (Syrianska FC), men det är redan klart att vi slutar på en tredje plats i serien efter IK Sirius och IK Frej. Väldigt, väldigt bra jobbat av alla grabbar i truppen och mina tränarkollegor. Trots 3:e platsen åker vi nu ur serien och måste försöka regionalt kvala oss kvar. Kvalmatcherna kommer spelas fredagen den 20:e oktober kl. 18:30 på Solid Park Arena mot Västerås IK U19 och onsdagen den 25 oktober kl. 19:00 på Ringvallen mot Västerås BK30 U19. Ni som håller på VSK kom och heja på oss då.