Seger för VSK mot allsvenskt motstånd

Fredagens match mot GIF Sundsvall var den första för säsongen på bortaplan för Grönvitt. Det var ett laddat lag som begav sig norrut för att möta allsvenska ”Giffarna”.
Under matchens första 45 minuter höll båda lagen mycket boll men vid avblås för paus lämnades planen med 0-0 i ställningen.
I andra halvlek kom Smajic ut på planen och gjorde en storstilad entré genom att sätta det första målet för Grönvitt efter bara en minut på planen. VSK ökade på ledningen med C. Svensson som satte 0-2. Minuterna efter reducerade GIF med Sema i spetsen till 1-2 därmed även slutgiltig ställning i matchen. VSK Fotboll fortsätter vara obesegrade genom försäsongen. Nästa träningsmatch är mot Sandvikens IF på bortaplan, 16 mars (tid ej fastställd).

Resultat
1-2 (0-0)

Mål
68’ Emir Smajic
73’ Calle Svensson
87’ Maic Sema (GIF Sundsvall)

Byten
46’ Boris Ljevar in – Samuel Holm ut
67’ Filip Tronêt in – Emir Smajic ut
77’ Ilir Berisha in – Sean Sabetkar ut
82’  Filip Ottosson in – Albin Sporrong ut