Oavgjort mot Carlstad United

Lördagens träningsmatch mellan VSK Fotboll och Carlstad United bjöd på den varmaste matchen hittills på Solid Park Arena med 7 grader i luften. Och ett fortsatt obesegrat VSK under försäsongen 2019.

Jesper Florén och även Samuel Holm gjorde sina hemmadebuter under lördagens match. Filip Tronêt, som vilade under träningslägret i Turkiet på svensk mark, var äntligen tillbaka på planen.

Carlstad United var först av lagen att göra mål. I 39:e minuten, som vad från läktaren såg ut att vara offside, gjorde motståndarlandet 0-1. Domaren lät spelet fortgå och uppvisade VSK:s huvudtränare Thomas Gabrielsson till läktarplats efter protesten i samband med målet. In i andra halvlek, i 56:e minuten kvitterade Grönvitt till 1-1 med Filip Tronêt i spetsen.

Jesper Florén i bakgrunden och Filip Tronêt aka. Batman. Bild: Alexander Arntsen.

Målskytt
39’ Joel Gustavsson (Carlstad United)
56’ Filip Tronêt

Byten
64’
Calle Svensson ut – Ilir Berisha
Filip Tronêt ut – Brian Span in
Jonas Hellgren ut – Filip Ottosson in
William Videhult ut – Samuel Holm in
81’ Jesper Florén ut – Albin Sporrong in
87’  Simon Johansson ut – Hugo Rödlund in