I premiärmatchen i U 19 div 1 Norra Götaland vann VSK med 5-2 (3-0) mot gästande Smedby AIS.

Redan i sjunde minuten tog vi ledningen efter en vänsterhörna slagen av Alvin Lööf. Bollen var på väg direkt in i mål men Carl Snickars fick en liten touch med pannan innan den passerade mållinjen och registrerades för målet. I den elfte minuten sprintade Carl loss på vänsterkanten och slog ett inlägg mot bortre stolpen där Albin Ramström dök upp och bredsidade dit 2-0. Tio minuter innan paus kom också 3-0 när Benjamin Edbom spelade fram Carl som gjorde sitt andra mål i denna halvlek som vi genomförde på ett riktigt bra sätt.

Vi tyckte att vi hade ett riktigt bra övertag när vi gick ut till andra halvlek. Men det blev nervöst värre när Smedby både gjorde 3-1 och 3-2 inom de tio första minutrarna i andra. Då var vi inte bra men vi lyckas rycka upp oss och komma igen. Benjamin frispelade Albin som gör 4-2 i mitten på halvleken. Och i ett mönsteranfall på vår högersida hittade Albin med ett inlägg fram till Carl som snyggt drämde dit 5-2 på volley.

Vi fick den premiärvinst vi så helst önskade och det känns så bra.

Vi spelade med följande lag:
Målvakt: Johannes Monus
Backar: Erik Zakariasson, Benjamin Bladh, Philip Södergran, Joel Sandberg (60)
Mittfält: Erik Helmersson, Alvin Lööf, Rasmus Lindemann
Forwards: Albin Ramström, Carl Snickars, Benjamin Edbom (60)

Avbytare: Joakim Holm, Simon Nilsson, Jonthan Thelin (60), William Karlsson (60)

Fredrik Ramström





Biljetter

Förköp gärna era biljetter på nätet för att undvika köer i samband med ditt besök.

Köp biljetter

Solid Park Arena

Publikkapaciteten är 7 000 personer vid fotbollsmatcher. Arenan uppfyller FIFA:s och UEFA:s tekniska rekommendationer för fotbollsarenor.

Parkering

Parkering finns i direkt anslutning till arenan med infart från vasagatan. Parkeringar finns även mellan E18 och ABB Arena Syd samt utanför Bombardier Arena. Funktionärer och innehavare av PartnerPlats+(tidigare Guldkort) har reserverad parkering öster om ståplatsläktaren. Först till kvarn gäller. Var god följ anvisningar från parkeringsvärdarna.

Bussar

VL:s bussar nummer 2, 6 och 21 trafikerar hållplats Rocklunda S.

Press

Ackreditering är ett krav för att få tillgång till pressläktare, pressrum och fotoplatser i samband med match.

Pressinformation