Matchsponsor: Folksam

Det såg länge bra ut för Grönvitt i hemmamatchen mot Assyriska FF men i den 90:e minuten sköt inhopparen Kevin Krans 0-1 till bortalaget och säsongens första förlust var ett faktum. – De har bara en målchans på hela matchen och gör mål på den, säger manager Tor-Arne Fredheim efter matchen.

Likt säsongens tidigare matcher öppnade VSK friskt och skapade flera lägen. De främsta lägena hade Jonas Hellgren och Simon Johansson under matchens första halvtimme. Sedan åt sig Assyriska in i matchen men lagen gick till en mållös halvtidsvila.

– I första halvlek har vi bollen nästan på mållinjen, det var en sån match där vi inte gör mål.

I den andra halvleken hade VSK motvind ute på planen, en vind som tilltog ju längre halvleken led. Men målen uteblev för båda lagen, fram till slutminuterna.

Assyriskas lagkapten Stefan Batan slog en lång passning upp till Kevin Krans som klackade till Alagie Sosseh, varpå Sosseh slog tillbaka bollen till en djuplöpande Krans som tog emot och rullade in bollen vid bortre stolpen.

– De har bara en målchans på hela matchen och gör mål på den. Det är oerhört tungt och såna här förluster sitter säkert i ett par dagar.

VSK Fotboll – Assyriska FF 0-1 (0-0)
90’ 0-1 – Kevin Krans

Varningar
VSK Fotboll: -
Assyriska FF: -

Hörnor
VSK Fotboll: 4
Assyriska FF: 1

VSK Fotbolls lag mot Assyriska FF
Målvakt: Anton Fagerström

Backar: Ravy Tsouka, Robin Blommé, Calle Svensson (K), Dennis Persson

Mittfältare: Jonas Hellgren, Carlos Gaete Moggia (62), Simon Johansson (78)

Forwards: Brian Span (68), Karwan Safari, Douglas Karlberg

Bänken:
Daniel Svensson (mv), Ilir Berisha, Kevin Custovic, Boris Ljevar (62), Fredrik Lundqvist, Koyar Salimi (78), Emir Smajic (68)

Publik:
2739

50/50-lotteriet
Vinstnummer: 34 332
Vinstsumma: 5970:-

 

Dan Kiwii PerssonMatchens lirare

Calle Svensson

Rätt nummer:
34332
Belopp: 5970 kronorBiljetter

Förköp gärna era biljetter på nätet för att undvika köer i samband med ditt besök.

Köp biljetter

Solid Park Arena

Publikkapaciteten är 7 000 personer vid fotbollsmatcher. Arenan uppfyller FIFA:s och UEFA:s tekniska rekommendationer för fotbollsarenor.

Parkering

Parkering finns i direkt anslutning till arenan med infart från vasagatan. Parkeringar finns även mellan E18 och ABB Arena Syd samt utanför Bombardier Arena. Funktionärer och innehavare av PartnerPlats+(tidigare Guldkort) har reserverad parkering öster om ståplatsläktaren. Först till kvarn gäller. Var god följ anvisningar från parkeringsvärdarna.

Bussar

VL:s bussar nummer 2, 6 och 21 trafikerar hållplats Rocklunda S.

Press

Ackreditering är ett krav för att få tillgång till pressläktare, pressrum och fotoplatser i samband med match.

Pressinformation