I den sista träningsmatchen på hemmaplan var det stor dominans av VSK matchen igenom. Till slut kom även avgörandet när Jonas Hellgren sköt in en straff i slutminuterna fram till 1-0. – Tittar man till det vi pratat om och jobbat med i veckan så är jag väldigt nöjd, säger Tor-Arne Fredheim efter matchen.

Redan från start var VSK det bollförande laget på planen och man skapade ett gäng halvchanser under den första halvleken.

I den andra halvleken skapades några fler heta målchanser för VSK. Trots det såg det länge ut att bli en mållös match, men i den 87:e minuten blåste domaren för straff efter en hands. Jonas Hellgren klev fram och sköt in segermålet 1-0.

– Tittar man till det vi pratat om och jobbat med i veckan så är jag väldigt nöjd. De har några långskott idag annars så har de ingenting. Vi är jämna över 90 minuter i prestationen försvarsmässigt.

Vad säger du om offensiven idag?

– Vi har några fina kombinationer som är nära, men vi har inte tillräckligt många avslut för att jag ska vara nöjd. De spelar väldigt bra försvarsmässigt, lågt och tajt. Även om målet kommer till på straff så hade vi flera lägen där det var nära och ett tryck på dem.

VSK Fotboll – Sandvikens IF 1-0 (0-0)
1-0 (87) – Jonas Hellgren (Straff)

VSK Fotbolls lag i träningsmatchen mot Sandvikens IF:
Målvakt: Anton Fagerström

Backar: Ravy Tsouka (83), Ilir Berisha, Calle Svensson, Dennis Persson

Mittfältare: Birahim Sarr, Jonas Hellgren, Carlos Gaete Moggia (46)

Forwards: Brian Span, Douglas Karlberg, Koyar Salimi (46)

Bänken: Daniel Svensson, Mathias Benker (83), Dennis Botchey, Boris Ljevar (46), Simon Johansson (46)

Dan Kiwii Persson

Biljetter

Förköp gärna era biljetter på nätet för att undvika köer i samband med ditt besök.

Köp biljetter

Solid Park Arena

Publikkapaciteten är 7 000 personer vid fotbollsmatcher. Arenan uppfyller FIFA:s och UEFA:s tekniska rekommendationer för fotbollsarenor.

Parkering

Parkering finns i direkt anslutning till arenan med infart från vasagatan. Parkeringar finns även mellan E18 och ABB Arena Syd samt utanför Bombardier Arena. Funktionärer och innehavare av PartnerPlats+(tidigare Guldkort) har reserverad parkering öster om ståplatsläktaren. Först till kvarn gäller. Var god följ anvisningar från parkeringsvärdarna.

Bussar

VL:s bussar nummer 2, 6 och 21 trafikerar hållplats Rocklunda S.

Press

Ackreditering är ett krav för att få tillgång till pressläktare, pressrum och fotoplatser i samband med match.

Pressinformation