IFK Lidingö besegrade VSK U19

I den sista gruppspelsmatchen i Ligacupen vann IFK Lidingö mot VSK i en tät och svängig match. Efter en mållös första halvlek så tog VSK ledningen i den 46:e minuten då Lucas Pennanen ifrån sin vänsterforwards position hittar innermittfältare Bajram Nouradin i straffområdet, som placerar in bollen med en höger yttersida till 1-0. IFK kvitterar på sin 13:e hörna i matchen i den 61:a minuten. VSK replikerar med ett snabbt uppspel där Servan Alaguz med en fin framspelning sätter forwarden Alvin Lööf i friläge som han inte missar. Med en distinkt bredsida gör han 2-1. Tyvärr hinner IFK bäde kvittera i den 74:e minuten på en kantfrispark där vi står och sover och göra vinstmålet i den 82:a på en omställning där vi går bort oss.
Synd att vi inte kunde knyta till säcken, men vår prestation är helt OK. Vi får inte glömma att vi, ett division-1 lag möter ett Juniorallsvenskt mittenlag idag och att vi är med och slåss om poängen hela matchen. Både mot AIK (0-2) förra helgen och mot IFK denna helg. I och med förlusten slutar vi trea i gruppen och till februari-mars väntar ett B-slutspel i Ligacupen.