Förlust i säsongens sista match

I säsongens sista match blev det inga poäng för VSK, trots en bra start och ett snyggt ledningsmål genom Simon Johansson. Sandvikens IF kunde dock vända och vinna med 3-1.

Det var en ganska händelsefattig första halvlek där ljusglimten var efter dryga halvtimmen. Efter en hörna för VSK rensades bollen ut ur straffområdet, där mötte Simon Johansson på volley och skruvade in bollen vid bortre stolpen.

Den andra halvleken rivstartade VSK och skapade två heta lägen direkt. Efter det sjönk tempot en aning igen. Men laget som kämpade för överlevnad i Div.1, Sandvikens IF, skulle få de sista orden i matchen.

Först satte Jens Åberg kvitteringen till 1-1 efter att han själv vunnit boll på offensiv planhalva. Inhoppande Namir Alispahic ville inte vara sämre och vann också han boll och kunde sedan, lite turligt, sätta ledningsbollen 2-1 för Sandvikens IF. I matchens sista minut satte Irhan Smajic bollen till slutresultatet 3-1.

Sandvikens IF – VSK Fotboll 3-1 (0-1)
0-1 (35) – Simon Johansson